ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόντε: «Υπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου, ζούμε για τις στιγμές που υπάρχει μεγάλη πίεση»

O Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε ότι υποτίμησε την περίοδο ανάρρωσης μετά την εγχείρηση στη χοληδόχο κύστη, που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα, αλλά δήλωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο (8/3), όταν η ομάδα του υποδεχθεί τη Μίλαν στη ρεβάνς της φάσης των «16» στο Champions League.

Ο Κόντε υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, αλλά επέστρεψε γρήγορα στον πάγκο τον περασμένο μήνα, προτού οι γιατροί τον συμβουλεύσουν να ξεκουραστεί και να αναρρώσει ξανά, παρακολουθώντας τους αγώνες των Λονδρέζων από το σπίτι, ενώ ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι ανέλαβε την ομάδα.

«Σίγουρα υποεκτίμησα την ανάρρωση μετά την επέμβαση. Λόγω αισθήματος ευθύνης ήθελα να επιστρέψω νωρίς», είπε ο Κόντε μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, παραμονή της ρεβάνς με τη Μίλαν, όπου η Τότεναμ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της ήττα (1-0) από το πρώτο ματς και να προκριθεί στα προημιτελικά.

«Ίσως υπερεκτίμησα το σώμα μου και τον εαυτό μου. Τώρα είμαι καλά, έχω ανακτήσει ενέργεια και πρέπει να ανακτήσω βάρος. Προσπαθώ να μεταδώσω την ενέργειά μου στους παίκτες μου, είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι σημαντικό για μένα να δουλεύω με τους παίκτες μου και το επιτελείο και να προετοιμάζομαι για τους αγώνες. Από μακριά προσπάθησα να μείνω πολύ κοντά με τους παίκτες μου χρησιμοποιώντας βίντεο. Το να είμαι παρών είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Ζούμε για αυτές τις στιγμές, γιατί όταν η πίεση ανεβαίνει σημαίνει ότι το επίπεδό σου ανεβαίνει. Μην ξεχνάτε ότι την περασμένη σεζόν παίζαμε στο Conference League. Αυτή τη σεζόν παίζουμε στο Champions League. Αν με ρωτάτε αν θέλω να κερδίσω το Champions League, θα έλεγα ναι, αλλά μετά υπάρχει η πραγματικότητα. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-μιν, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε ο Κόντε, καθώς η ενέργειά του είναι μεταδοτική. «Φέρνει καλή ενέργεια στην ομάδα. Όταν το αφεντικό δεν είναι εδώ, είναι διαφορετικά», είπε ο Σον. «Χθες μπορούσαμε να νιώσουμε αυτή την ενέργεια και το πάθος του. Εάν είναι στη γραμμή, οι παίκτες θα είναι πιο άνετα και θα έχουμε μια εκπληκτική ώθηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.