Neo

Ο Πολάκης επί χρόνια βολεύει…

Μία άλλη οπτική γωνία της …Πολακιάδας που εξελίσσεται μπροστά μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα φώτισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής.
«Ο Πολάκης επί χρόνια βολεύει πολλούς. Το κόμμα του όταν θέλει να μαζεύει τους δήθεν αντισυστημικούς και αγριεμένους, όσο εκείνο παίζει με τους πλέον συστημικούς τρόπους. Και πολλούς όμως αντιπάλους, που χρησιμοποιούν την φιγούρα αυτή ως μπαμπούλα, για να κρύψουν πίσω από τα καμώματά του δικούς τους μικροπολάκηδες. Καμιά δικαιολογία δεν έχει ο τύπος αυτός», γράφει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, θυμίζοντας εξάλλου ότι πολλοί από το κόμμα του έτσι φερόταν μέχρι να τους «εξευγενίσει» η βουλευτική έδρα και πιθανώς να επανέλθουν μόλις την χάσουν.
«Προσωπικά θα μπορούσα να σκεφθώ πέτρες, ύβρεις, δηλώσεις. Όμως τον Πολάκη τον βλέπουμε. Η αλαζονεία, η εύκολη ύβρις, η εμμονή , το μίσος για τον απέναντι, ο τυχοδιωκτισμός, η συνωμοσία, η υπέρ πάντων εξουσία, είναι αυτά που πολλές φορές δεν φαίνονται και αρκετοί από αυτούς που τα διαθέτουν, σήμερα εξανίστανται κιόλας», καταλήγει ο πρώην υπουργός, δίνοντας αν μη τι άλλο …τροφή για σκέψη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.