ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-73: Νικητής σε παιχνίδι-θρίλερ

Το πρόγραμμα για την ολοκλήρωση μίας ακόμη διπλής εβδομάδας στην EuroLeague είναι πλούσιο με έξι αναμετρήσει και την... πινέζα να μπαίνει στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους... αιώνιους «πράσινους» στην 32η αγωνιστική με την βαθμολογική εικόνα των δύο ομάδων να διαφέρει κατά πολύ. Ο πρώτος Ολυμπιακός επιθυμεί να διευρύνει την παρουσία του στην κορυφή μετά και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας για τα play-offs, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην 16η θέση δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, με μία νίκη να είναι θέμα γοήτρου (το σερί των Πειραιωτών είναι στο 12-0).

Στην προσπάθεια αυτή, ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νέιτ Γουόλτερς και Ματέους Πονίτκα οι οποίοι αναρρώνουν από τραυματισμούς, αλλά και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Το «οκ» δόθηκε, από την άλλη, στον Αγραβάνη που προπονήθηκε κανονικά.

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν υπάρχουν πονοκέφαλοι, όμως δεν θα παίξει ο Κάνααν που πήγε στις ΗΠΑ για την γέννηση του παιδιού του.

Οι δωδεκάδες

Ολυμπιακός: Γουόκαπ, Σλούκας, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Πάπας, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Μπολομπόι, Πίτερς, Φαλ, Μπλακ

Παναθηναϊκός: Λι, Μποχωρίδης, Γ. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Μπέικον, Μαντζούκας, Γουίλιαμς, Παπαγιάννης, Γκουντάιτις, Τόμας, Παππάς, Αγραβάνης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.