Neo

Τσίπρας στηρίζει (και προλογίζει) Παππά

Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει απολύτως τον Νίκο Παππά και δεν δέχεται καν να ακούσει την συζήτηση περί μη υποψηφιότητάς του λόγω της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου, είναι γνωστό. Ο πρώην πρωθυπουργός, εξάλλου, διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία πως ο Παππάς υλοποιούσε συλλογικές και κεντρικές αποφάσεις, απλώνοντας πέπλο πολιτικής προστασίας στον άλλοτε στενό του συνεργάτη. Αυτό, άλλωστε, δεν είναι κάτι θεωρητικό, αλλά αποδεικνύεται και... εγγράφως: βλέπετε, ο Νίκος Παππάς έχει ήδη παραδώσει στις εκδόσεις «Θεμέλιο» το βιβλίο που έχει γράψει για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό του 2016 με τον τίτλο «ΜΜΕ με την άδειά σας» και το ενδιααφέρον είναι ότι ο πρόλογος έχει γραφτεί από τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό, προφανώς, συνιστά και έμπρακτη στήριξη του Παππά από τον πρώην πρωθυπουργό –κάτι που θα καταστεί ακόμη σαφέστερο όταν έρθει η ώρα της βιβλιοπαρουσίασης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μα πως θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει αλλιώς; Μέλη της ίδιας συμμορίας είναι. Τα μέλη της ίδιας οικογένειας της μαφίας, έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

  2. Λίλιθ 13:37 16/03/2023

    Ε,ναι Ο Παππάς γέμισε τα ταμεία του κράτους με χρήματα , όταν έβαλε τους εκατομμυριούχους καναλάρχες που δεν ήθελαν να πληρώνουν τις δημόσιες συχνότητες Ο Μητσοτάκης τους τα χάρισε ,και τους έστειλε και τον Πέτσα με δωράκια Αφού υπάρχουν τα κορόιδα ,ο μη κυρίαρχος λαός πλερώνει

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.