Neo

Βρήκε τον... μπελά του ο Γεραπετρίτης

Το ότι ο Νίκος Παππάς «κυνηγάει» το χαρτοφυλάκιο Υποδομών και Μεταφορών είναι γνωστό, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον ενεργούς τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, από την ώρα που όλη η Ελλάδα «πάγωσε» μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο μεταβατικός υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης έχει βρει τον... μπελά του. Ο Παππάς ήταν το πρώτο πολιτικό στέλεχος που βρέθηκε στο σκηνικό της τραγωδίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της αποφράδας 1ης Μαρτίου, ενώ έκτοτε ασκεί ασφυκτικό έλεγχο στην κυβέρνηση. Αυτό το κατάλαβε προχθές στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που βρήκε απέναντί του έναν ενημερωμένο «σκιώδη υπουργό». Μάλιστα, την επομένη της εμφάνισης Γεραπετρίτη στην επιτροπή, ο Νίκος Παππάς άρχισε να δίνει συνεντεύξεις από τις 6.30 το πρωί (!)αποδομώντας όσα έλεγε ο υπουργός, αλλά και επικαλούμενος τις ανακοινώσεις του ΟΣΕ που διέψευδαν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς. Μάλιστα, έβγαλε και λαβράκι, αφού αυτές οι ανακοινώσεις, όπως ο ίδιος, ως παρατηρητικός, εντόπισε, είχαν... «εξαφανιστεί» από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σιγά μην βρει τον μπελά του ο Γεραπετρίτης από την λινάτσα, τον ήδη καταδικασμένο Νίκο Παπά. Την ορντινάντσα του Αλέξη Τσίπρα.

  2. Μάριος 13:34 18/03/2023

    Ο πιο τίμιος. Ο μόνος Υπουργός που έφερε έσοδα στο κράτος απ τους καναλάρχες που κάνουν ότι γουστάρουν. Δεν ξέρω αν μετά την πρώτη δόση που πλήρωσαν σίγουρα το 2019, ξαναπλήρωσαν για τα έτι 2020-2021-2022-2023. Αλά να μην ανησυχούν αν δεν το έκαναν. Θα το κάνουν τώρα.

  3. Λίλιθ 12:42 17/03/2023

    Μπράβο Παπά Έκανες δουλειά με τους κλέφτες των συχνοτήτων που πάλι δεν πληρώνουν στο δημόσιο αυτό που τους αναλογεί Ασε κάποιους να χτυπιούνται για δήθεν καταδίκη ,ας τολμούσαν να μη σε δικάσουν για πλημέλλημα ασχέτως αν η κυρία Σμυρλή ως εισαγγελίας τους είπε ότι πρώτη φορά το δημόσιο επωφελήθηκε με την δόση για τις συχνότητες .Μετά την εξαφάνισαν
    Στην Γερμανία τις δημόσιες συχνότητες τις πληρώνουν οι ιδιώτες στο κράτος και το λέω γιατί το ξέρω καλά…

  4. οκ 11:29 17/03/2023

    προκαλεί κακή εντύπωση η συνεχής θετική κάλυψη από το μάτριξ ενός ομόφωνα καταδικασμένου …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.