ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ραγκούσης: Άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση. Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, τον ενημέρωσε η μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι.

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης και επισημαίνει ότι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης έστειλε εξώδικα στην Απογευματινή, στα Παραπολιτικά και στο Πρώτο Θέμα για τις αθλιότητες σχετικά με το σπίτι του στην Πάρο, ενώ παράλληλα ζήτησε επισήμως έλεγχο των πόθεν έσχες του τονίζοντας ότι «δεν έχω τίποτα να κρύψω».

«Σε περίπτωση που άμεσα δεν ζητήσουν συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια, θα προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής σε βάρος αυτών των τριών μέσων, καθώς και του Political, όπως ο νόμος προβλέπει», τόνισε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Ραγκούσης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και απάντησε και για τις αθλιότητες εναντίον των παιδιών του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.