MEDIA

Πλούσια κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης με αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και την εκπομπή «Ώρα Τελικού»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έρχεται στην COSMOTE TV

Έφτασε η στιγμή για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 20:30, στο COSMOTE SPORT 1HD. Η «μονομαχία» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και ενόψει του ντέρμπι, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη, με ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο.

Ο φετινός τελικός αποτελεί επανάληψη των τελικών της τριετίας 2017-2019 κατά τους οποίους είχε αναδειχθεί νικητής ο ΠΑΟΚ. Φέτος, η «Ένωση», έχοντας πανηγυρίσει πρόσφατα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει στο νταμπλ και στη 16η κατάκτηση της ιστορία της. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κυνηγήσει τη νίκη που θα του χαρίσει το 9ο τρόπαιο της ιστορίας του και παράλληλα, το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «μπουν στο κλίμα» του μεγάλου τελικού από σήμερα, με τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων. Στις 13:15 θα προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 2HD & ΥοuTube) και θα ακολουθήσει εκείνη της ΑΕΚ στις 13:30 (COSMOTE SPORT 1HD & ΥοuTube).

Πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή «Ώρα Τελικού Pregame» (18:30, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube), στην οποία ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και το εκτενές ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζωντανές συνδέσεις με τα ξενοδοχεία των δύο ομάδων, εικόνες από τα αποδυτήρια, βίντεο-αφιερώματα σχετικά με τον μεγάλο τελικό και αποκλειστικές συνεντεύξεις των προπονητών και των ποδοσφαιριστών των φιναλίστ. Καλεσμένος σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο πρώην άσος της Μονακό και της ΑΕΚ Άκης Ζήκος. Μετά την ανάδειξη του Κυπελλούχου, η εκπομπή «Ώρα Τελικού Postgame» θα επιστρέψει με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και λεπτομερή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων (23:00, COSMOTE SPORT 1HD).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα προβληθεί και στο επίσημο ΥοuTube κανάλι της COSMOTE TV.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.