ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Χωρίς πέντε βασικά στελέχη ο ΠΑΟΚ στον Βόλο

Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει οδικώς στον Βόλο, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League (Δευτέρα 8/5, 21:00 - Πανθεσσαλικό).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ώστε στο φινάλε του πρωταθλήματος να διεκδικήσει την τρίτη θέση στην Τούμπα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή (7/5) προπόνηση είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της μάχης κόντρα στο Βόλο. Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά στο γήπεδο δούλεψαν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Χωρίς αυτά τα πέντε βασικά του στελέχη, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει και σε «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας. Στην αποστολή, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως και ο Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.