ΕΛΛΑΔΑ
Δύο νέες συλλήψεις, 53χρονου και 54χρονου, για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Σε δύο νέες συλλήψεις, με εντάλματα του εισαγγελέα, προχώρησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί έως σήμερα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα, είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

e-πιλογές

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Σεπτέμβριος. Nέο ξεκίνημα στο σχολείο, στη δουλειά, στη φοιτητική ζωή. Μετά την ...
Νέα επεισόδια για τις σειρές «Creepshow», «Chucky» και «SurrealEstate»
Οκτώβριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Frasier» και πρεμιέρα για τις σειρές «Fellow Travellers» και «The Long Shadow»
Ο Οκτώβριος έρχεται δυναμικά στην COSMOTE TV και μαζί του φέρνει 16 συναρπαστικές ...
Δεν ισχύουν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών και αποδήμων
Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε ...
Women Founders and Makers
Νέος Κύκλος του προγράμματος EQUALL της Τράπεζας Πειραιώς
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη των νέων κύκλων για τις δράσεις Women ...