ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη δήλωσή του

Μέρα25-Συμμαχία για τη Ρήξη: Σε ανασύνταξη ενόψει δεύτερης κάλπης, καλεί ο Γ. Βαρουφάκης

Σε ανασύνταξη των δυνάμεων καλεί ο Γιάνης Βαρουφάκης τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη. Με στόχο στη δεύτερη κάλπη να είναι όλα αλλιώς, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην επιστολή του προς την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Με αυτοκριτική διάθεση -"ναι, ήταν μια βαριά ήττα για το ΜέΡΑ25, αλλά ακόμα βαρύτερη συνολικά για την Αριστερά, για τα κινήματα, για τις ίδιες τις αρχές του Ανθρωπισμού" - ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα επισημαίνει στη συνέχεια: "Όμως, το χρονόμετρο μηδενίστηκε και ο αγώνας ξαναρχίζει δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον ξαναδώσουμε με σημαντικά διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Είναι στο χέρι μας.

Τώρα είναι η ώρα της κρισιμότερης μάχης κατά την οποία έχουμε χρέος να ρωτήσουμε τους προοδευτικούς ψηφοφόρους: «Θέλεις αυτή η φωνή να είναι στη Βουλή;». Και, «είναι στο χέρι σου!»,«όλα μπορούν να είναι αλλιώς»".

Ενώ συνεχίζει ανακοινώνοντας ότι "από σήμερα το πρωί, ξεκινήσαμε την ανασύνταξη των δυνάμεών μας τόσο εκλογικά όσο και οργανωτικά με στόχο την προσέλκυση χιλιάδων ψηφοφόρων που αναγνωρίζουν την αξία της φωνής μας στη Βουλή, αλλά που δεν μας ψήφισαν χθες". Ταυτοχρόνως ανακοινώνει τη σύγκληση, αύριο βράδυ, των κομματικών οργάνων, που θα κληθούν να εγκρίνουν "την τελική συγκρότηση των ψηφοδελτίων, καθώς και την οργάνωση της προεκλογικής μας εκστρατείας".

Συγχρόνως δε, απευθύνει "ένα μεγάλο, αγωνιστικό ευχαριστώ σε όλες κι όλους που δουλέψατε τόσο σκληρά μεταλαμπαδεύοντας την ελπίδα στους πολίτες τους οποίους πλησιάσατε.

Μπορεί να μας ψήφισαν πολύ λιγότεροι απ' όσο περιμέναμε. Όμως είναι πάρα πολλοί εκείνοι που μετάνιωσαν που δεν μας ψήφισαν και είναι έτοιμοι να το κάνουν την επόμενη φορά, σε λίγες εβδομάδες, όταν θα ξαναστηθούν οι κάλπες. Είναι στο χέρι σας, στο χέρι μας, να τους πείσουμε να το κάνουν.

Με τη δέσμευση ότι, όσο αναπνέουμε, κάτω δεν το βάζουμε, και ότι στις επικείμενες κάλπες όλα μπορούν να είναι αλλιώς", καταλήγει ο Γ. Βαρουφάκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.