ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδεια η κάλπη στις 25 Ιουνίου

Μητσοτάκης από Περιστέρι: Στηρίξαμε την κοινωνία και μας επιβράβευσε

«Σήμερα η χώρα θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση χωρίς την απλή αναλογική» - «Δεν είμαι πρωθυπουργός, αν με θέλετε, πρέπει να στηρίξουμε ξανά ΝΔ και όχι να πάμε παραλία».

Με το μήνυμα πως όλη η Ελλάδα βάφτηκε γαλάζια ξεκίνησε την πρώτη του επίσημη προεκλογική ομιλία του στο Περιστέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας δε πως επετεύχθη και ο σημαντικός στόχος του να κερδίσει το κόμμα την Δυτική Αθήνα.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης λέγοντας πως οι πολίτες επιβράβευσαν την ενίσχυση της οικονομίας, της άμυνας και την διαχείριση του μεταναστευτικού και καταδίκασαν την τοξικότητα.

Στην συνέχεια είπε «τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που έλεγαν πως η ΝΔ θα ήταν πίσω στη νεολαία, είμαστε πρώτοι στη νεολαία» και συμπλήρωσε πως «ήμασταν πρώτοι στους 17-30 γιατί μιλήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα. Δεν βλέπουμε τη νεολαία σαν καύσιμη ύλη για τον προεκλογικό λόγο. Μόνο η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή και προοδευτική παράταξη».

5902293

«Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία στην πανδημία, στηρίξαμε τα νοικοκυριά», είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Δεν είμαι πρωθυπουργός, αν με θέλετε πρωθυπουργό πρέπει να με ψηφίσετε, όχι να πάμε παραλία», είπε. Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό όλοι να ψηφίσουν ξανά οι πολίτες για να μπορέσει η ΝΔ να λάβει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό γιατί ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να αυξηθεί. «Θα γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα, όπως το έκανα», είπε.

Μιλώντας για την οικονομία, είπε πως με σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η επενδυτική βαθμίδα θα έρθει σύντομα, ενώ δεσμεύθηκε για 950 ευρώ κατώτατο μισθό και 1.500 ευρώ μέσο μισθό. «Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα τσακίσουμε την κοινωνία με τον νόμο Κατρούγκαλο. Σε ορίζοντα 4ετίας θα καταργήσουμε το τέλος επιτηδεύματος», είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.