ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023

Μου έβαλαν τα γυαλιά, εγώ θα χαιρετούσα», λέει ο Βαρουφάκης

Στελέχη του ΜΕΡΑ25 δεν θέλησαν να χαιρετήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πέρασε από τα εκλογικά περίπτερα ως ένδειξη πολιτικού πολιτισμού ενόψει των εκλογών.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επικροτεί ο Γιάνης Βαρουφάκης τη στάση που κράτησαν τα στελέχη του κόμματος που προτίμησαν να τους... «κοπεί το χέρι» παρά να χαιρετήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χθες στην Κυψέλη.

Μιλώντας από τα Χανιά όπου περιοδεύει ενόψει των εθνικών εκλογών, ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25, δήλωσε ότι «πρέπει να παραδεχτώ ότι τα στελέχη μας μου έβαλαν τα γυαλιά. Εγώ θα το είχα δώσει αλλά οι συνοδοιπόροι στο περίπτερο δεν το έκαναν, όταν η κουστωδία του κ. Μητσοτάκη μόλις προχθές προσήγαγε μέλος του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη».

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό, που σχολιάστηκε με αιχμηρό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαρακτηρίστηκε ως αγένεια των στελεχών του ΜΕΡΑ25, έγινε στο περιθώριο της περιοδείας του πρωθυπουργού στην Κυψέλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να προάγει τον πολιτικό πολιτισμό, επισκέφθηκε τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, και του ΜΕΡΑ25. Παρότι τα στελέχη των δύο μεγαλύτερων κομμάτων χαιρέτησαν τυπικά και ευγενικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τα στελέχη του ΜΕΡΑ25 το απέφυγαν.

Ο πρωθυπουργός,αφότου καλημέρισε τα μέλη του ΜέΡΑ 25 τους είπε «δεν χαιρετάτε». Τότε ένα από τα μέλη του κόμματος Βαρουφάκη του απαντάει «να μας κοπεί το χέρι». Εκείνη τη στιγμή ο πρωθυπουργός αντέδρασε και αποκρίθηκε «έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.