ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά όλα τα ονόματα της εκλογικής επιτροπής

Τα αλλάζει όλα ο Τσίπρας για τη μάχη της 25 Ιουνίου

Τα πάνω – κάτω φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣυΡιζΑ, τον οποίο θέτει σε διάταξη μάχης για την επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα, ο ΣυΡιζΑ θα κατέβει στη μάχη με λογική Τεμπών: δηλαδή, δημιουργείται μία εκλογική επιτροπή που θα λειτουργεί σαν επικοινωνιακή εμπροσθοφυλακή και θα δίνει τον αγώνα στα τηλεοπτικά πάνελ.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη την δέσμευση του στην Κεντρική Επιτροπή για αλλαγή της εικόνας του κόμματος.

Αρκετές εκπλήξεις σε πρόσωπα βρίσκει κανείς στη σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής, η οποία θα σηκώσει το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος. Αποτελούμενη από υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, η νέα Εκλογική Επιτροπή συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι να μιλήσει στους πολίτες με έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, προκειμένου να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της ΝΔ.

Σύνθεση:
Ράνια Σβιγκου
Πόπη Τσαπανίδου
Αλέξης Χαρίτσης
Κατερίνα Νοτοπουλου
Ράνια Θρασκιά
Κώστας Ζαχαριάδης
Διάνα Βουτυράκου
Νικόλας Φαραντούρης
Διονύσης Τεμπονέρας
Ευάγγελος Αποστολάκης
Γρήγορης Θεοδωράκης
Χάρης Μαμουλάκης
Έφη Αχτσιόγλου
Αθηνά Λινού
Δημήτρης Λυριτσής
Τζένη Λειβαδαρου
Κινυούα Μάινα Νικόδημος
Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
Γιώργος Χουλιαράκης
Γιώργος Καραμέρος

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA ο Αλέξης Τσίπρας ούτε έρχεται, ούτε θα έρθει ποτέ ξανά. Στις 25 Ιουνίου και όχι Ιούνη, ο Ελληνικός λαός τον τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα και τον στέλνει στο σπίτι του στην Εκάλη και στην πολιτική του συνταξιοδότηση.

  2. FEMA 23:15 28/05/2023

    ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!!! ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΟΥΤΕ ΛΕΞΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  3. Ότι και να προσπαθήσει να αλλάξει ο Αλέξης Τσίπρας, ο ίδιος έχει ήδη τελειώσει και ήδη αποτελεί ένα γκρίζο και σκοτεινό παρελθόν. Όλοι μιλάνε ήδη για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς δεν περιλαμβάνει τον Αλέξη Τσίπρα.

  4. Αυτη η ενεργεια ειναι η ταφόπλακα για το Συριζα. Η ελευθερια του λογου ειναι η μήτρα της δημοκρατιας και εδω βλεπουμε ενα κομμα ππυ διακηρύσσει οτι ειναι ο ακρογωνιαίος λιθος της δημοκρατιας, εβγαλε απόφαση ότι τα στελέχη του θα ομιλούν μόνο με έγκριση μιας επιτροπής που ενέκρινε ο αρχηγός. Η επιτομή του φασισμού.

  5. ΚωσταΣ 22:39 27/05/2023

    Ξεκαθάρισμα τώρα που είναι νωρίς Πρόεδρε…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.