Neo

Περί ...πολιτικών προτεραιοτήτων

Μία ...ιστορία προεκλογικής φύσεως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τις ελλείψεις ή τις καθυστερήσεις των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, και τους θανάτους σε τρία περιστατικά μόνο τις τελευταίες μέρες.

«Προεκλογικά ζήτησα να επισκεφθώ το ΕΚΑΒ της Κομοτηνής.´Οχι για τη φωτογραφία, αλλά επειδή γνώριζα την κατάσταση και ήθελα να την επισημάνω για να αλλάξει. Για ολόκληρη Ροδόπη - με ορεινό όγκο , τεράστιο θαλάσσιο μέτωπο, χιλιάδες φοιτητές, στρατό, Βιομηχανική Περιοχή κλπ - λειτουργούν δύο ασθενοφόρα. Με προσωπικό ελλιπές, αεικίνητο, ταλαιπωρημένο και σε μεγάλο ποσοστό επικουρικό. Με διαχείριση περιστατικών που γίνεται από ένα απομακρυσμένο κέντρο που δεν γνωρίζει την περιοχή. Και έλεγα ότι χρειαζόμαστε ένα νέο , ‘έξυπνο’ ΕΣΥ το οποίο μόνον η παράταξη που το δημιούργησε και το πιστεύει , δηλαδή το ΠΑΣΟΚ , μπορεί να το κάνει», έγραψε, εξηγώντας πως τελικά η επίσκεψη δεν έγινε, γιατί σχεδόν πάντα το προσωπικό απουσίαζε σε περιστατικά.

Με αφορμή το γεγονός δε, ότι αυτές τις μέρες η χώρα κατακλύζεται από θανάτους λόγο ελλείψεων του ΕΚΑΒ, την ώρα που στις πρώτες εκλογές το αποκλειστικό θέμα ήταν οι συγκυβερνήσεις που τελικά δεν προέκυψαν και στις προκείμενες είναι τα μερίσματα άνω των 100.000 ευρώ, ο πρώην υπουργός καταλήγει με το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ... «αξιολόγηση πολιτικών προτεραιοτήτων».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.