ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας με τον EXPO GEORGIA υπέγραψε η ΔΕΘ- HELEXPO

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον εκθεσιακό οργανισμό EXPO GEORGIA προχώρησε η ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διεθνή δικτύωση.
Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, η συμμετοχή σε εκθέσεις, η εκατέρωθεν προσέλκυση εκθετών και επισκεπτών και γενικότερα η αμοιβαία επωφελής συνεργασία των δύο μερών συνθέτουν το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, δρ Κυριάκο Ποζρικίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της EXPO GEORGIA, Resan Kikava.

Κοινός στόχος της συνεργασίας, όπως αναφέρεται σχετικά στο μνημόνιο, είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των περιοχών δράσης των δύο εκθεσιακών οργανισμών με την αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών ευκαιριών από τη σύμπραξη σε εκθέσεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε παρουσία του γενικού προξένου της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, Nodar Komakhidze, του συμβούλου της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα, Ilia Marjanidze, του προέδρου της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσου Τζήκα και του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Αλέξη Τσαξιρλή.

Το ενδιαφέρον από τη γεωργιανή πλευρά επικεντρώνεται, όπως γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της EXPO GEORGIA, στα πεδία των κατασκευών, του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και της οινοπαραγωγής, με το βλέμμα του εκθεσιακού οργανισμού να εστιάζει σε εκθέσεις ανάλογων αντικειμένων.

Η διεθνοποίηση των εκθέσεών της είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της ΔΕΘ-HELEXPO, που διευρύνει τα τελευταία χρόνια συστηματικά το δίκτυο των διεθνών της συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.