ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό
Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές

Η COSMOTE συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές στον Έβρο, στη Ροδόπη (Κομοτηνή- Πανεπιστημιούπολη, Αρδεία, Πατερμά, Μεγάλο Πιστό, Μίσχος), στο Διαλεχτό Καβάλας, στον Πρόδρομο Βοιωτίας, στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αρτάκη, Ψαχνά), στην Κύθνο, στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Φυλή και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει: δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες. Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).
Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και την 05/09/2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω πληγείσες περιοχές.

e-πιλογές

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Σεπτέμβριος. Nέο ξεκίνημα στο σχολείο, στη δουλειά, στη φοιτητική ζωή. Μετά την ...
Νέα επεισόδια για τις σειρές «Creepshow», «Chucky» και «SurrealEstate»
Οκτώβριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Frasier» και πρεμιέρα για τις σειρές «Fellow Travellers» και «The Long Shadow»
Ο Οκτώβριος έρχεται δυναμικά στην COSMOTE TV και μαζί του φέρνει 16 συναρπαστικές ...
Δεν ισχύουν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών και αποδήμων
Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε ...
Women Founders and Makers
Νέος Κύκλος του προγράμματος EQUALL της Τράπεζας Πειραιώς
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη των νέων κύκλων για τις δράσεις Women ...