ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο

Κλειστές και στα δύο ρεύματα η παλαιά και η νέα Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε η Αστυνομία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική το βυτιοφόρο είναι έμφορτο με καύσιμα ενω ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο σημείο και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα, που μεταφέρει καύσιμα, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο των Μεγάρων έως τον κόμβο της Κινέττας και στα δύο ρεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στην νέα εθνική Αθηνών-Κορίνθου, από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για διακοπή στον προαστιακό

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.