ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με καρπούζι, φράουλες και μοτσαρέλα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με καρπούζι, φράουλες και μοτσαρέλα.

Υλικά

  • 250 γρ πράσινη σαλάτα (μαρούλι-αντίδι)
  • 2 φλ. φρέσκες φράουλες, κομμένες
  • 3 φλ. καρπούζι, χωρίς σπόρια, σε κύβους
  • 10 μοτσαρελίνια, κομμένα στη μέση
  • ¼ φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • χοντρό αλάτι, κατά βούληση
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
  • ¼ φλ. φρέσκος βασιλικός, κομμένος

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη σαλάτα, το καρπούζι, τις φράουλες, τη μοτσαρέλα και το ελαιόλαδο.

Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.

Γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.