ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Kακοκαιρία «Daniel»

Η ΕΟΚ στηρίζει τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε με σημερινή (19/9) ανακοίνωσή της τα μέτρα στήριξης που αποφασίστηκαν, προκειμένου να συμπαρασταθεί στα σωματεία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, τα οποία επλήγησαν από την κακοκαιρία "Daniel". Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έχει ως εξής:

«Οι πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, πέραν του τραγικού απολογισμού απώλειας ζωών και περιουσιών, προκάλεσαν καταστροφές και σε αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και στα αθλητικά σωματεία της Θεσσαλίας γενικότερα. Η ΕΟΚ εξ αρχής δήλωσε την πρόθεσή της να συμπαρασταθεί στα σωματεία της ΕΣΚΑΘ και μετά από τηλεδιάσκεψη του Προέδρου κ. Λιόλιου, του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολοπουλου και του μέλους του ΔΣ και υπευθύνου Εθνικών Ομάδων κ. Ντικούδη με τη Διοίκηση της ΕΣΚΑΘ και των σωματείων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/9/2023, αποφασίστηκαν τα εξής μέτρα στήριξης:

** Αναστολή πληρωμής παραβόλων μεταγραφών για τις ομάδες Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών της ένωσης, μέχρι 6/10, οπότε και ολοκληρώνεται η τρέχουσα δυνατότητα μεταγραφών.

** Κάλυψη του κόστους διαιτητών και κριτών για όλους τους αγώνες ανδρών και γυναικών, Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών των ομάδων της ένωσης, πέραν αυτών του αναπτυξιακού που ήδη καταβάλλονταν σε όλη την Ελλάδα, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2023-2024.

** Υλική υποστήριξη των ακαδημιών των ομάδων της ΕΣΚΑΘ με ενέργειες και πρωτοβουλίες της ΕΟΚ.

** Ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, εκ μέρους της ΕΟΚ, για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης και την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που έχει προκύψει».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.