ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε βίντεο

Ψήφισε ο Τσίπρας στην Καισαριανή: Οι μεγάλοι αγώνες μπροστά μας είναι στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι μαζί

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Καισαριανή για τον β' γύρο εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο, εικόνες).

Στην Καισαριανή ψήφισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Σε δήλωσή του υπογράμμισε με έμφαση ότι οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος θα στηρίξει την κοινωνία.

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο οποίαν η όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες Έλληνες.

Είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία με μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή στη μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας, είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.