ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ

Ράνια Σβίγκου: «Η χθεσινή ήταν μία ιστορική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Ιστορική χαρακτηρίζει τη χθεσινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δήλωσή της η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου και προσθέτει ότι «η νέα σελίδα για του κόμματος άρχισε με τον καλύτερο τρόπο».

Στην δήλωσή της αναφέρει: «Δεκάδες χιλιάδες αριστεροί, προοδευτικοί πολίτες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ, δυνατός, ισχυρός, αποφασισμένος. Με πολύ κόσμο που γράφτηκε πρώτη φορά στο κόμμα. Και με μια διαδικασία που εξελίχθηκε άψογα, παρά τη μεγάλη αναμονή, εξαιτίας της τεράστιας προσέλευσης. Τα μέλη των κατά τόπους εφορευτικών επιτροπών, σε όλη τη χώρα, εργάστηκαν σκληρά για τις εκλογές. Όπως και τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής, που έφεραν εις πέρας άψογα το δύσκολο έργο που είχαν. Αλλά και οι υποψήφιοι και η υποψήφια, έδωσαν έναν αγώνα συλλογικό και ελπιδοφόρο, για την επόμενη μέρα του κόμματος και της χώρας».

Κλείνοντας στρέφει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης: «Η νέα σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και θα συνεχιστεί έτσι και την επόμενη Κυριακή. Ας το καταλάβει καλά ο αλαζόνας κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. Δεν είναι μόνοι, δεν είναι παντοδύναμοι, δεν μπορούν και δεν θα είναι ανεξέλεγκτοι».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. No NAME 0:13 19/09/2023

    Συμφωνώ απόλυτα. Επικυρώθηκε η διάλυση του Σύριζα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.