ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δώρο απεριόριστα GB για 1 έτος στις νέες ενεργοποιήσεις

WHAT’S UP Student: Αποκλειστικές προσφορές για τους φοιτητές

Αποκλειστικές προσφορές για κινητό, internet και σταθερό τηλέφωνο φέρνει για τους φοιτητές το WHAT’S UP Student, για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Με την εγγραφή τους στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό, οι φοιτητές παίρνουν extra 30GB με κάθε ανανέωση υπολοίπου για 6 μήνες, καθώς και δωρεάν bonus ανανέωσης έως 4GB. Επίσης, λαμβάνουν δωρεάν κάθε μήνα, για 3 μήνες, bonus, το οποίο περιλαμβάνει: 1,8GB Internet, 1.200’ προς όλους, 600’ προς WHAT’S UP και 1.200 SMS κάθε μήνα. Παράλληλα, όσοι φοιτητές θέλουν να φτιάξουν το δικό τους πακέτο, όπως ακριβώς θέλουν, με κάθε ενεργοποίηση πακέτου WHAT’S UP Student DIY μέχρι τις 30/9, θα λάβουν δώρο επιπλέον 5GB Internet.

Ακόμα, οι φοιτητές παίρνουν δώρο απεριόριστα GB για 6 μήνες με κάθε νέα ενεργοποίηση WHAT’S UP Student Καρτοσυμβόλαιο, έως και 31/12. Επίσης, έχουν απεριόριστη ομιλία προς όλους, 10GB Internet και 100 SMS προς όλους μόνο με 17,90€/μήνα1, ενώ μέσω του σχήματος COSMOTE One, κερδίζουν 10% επιπλέον έκπτωση στο πάγιο κάθε μήνα ή εναλλακτικά 2GB/μήνα.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Απεριόριστα GB για ένα ολόκληρο έτος θα απολαμβάνουν στο κινητό τους οι φοιτητές που θα συνδυάσουν WHAT’S UP Student Καρτοσυμβόλαιο & WHAT’S UP Student Dοuble Play. Ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις έως και 31/12.

Οι χρήστες του WHAT’S UP απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας και internet μέσα από τα δίκτυα κινητής και σταθερής COSMOTE. Tο δίκτυο COSMOTE αναδείχτηκε «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ookla®2, ενώ το COSMOTE 5G αποτελεί το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα3, με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη4 που ξεπερνά το 85%. Αλλά και στην σταθερή οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να σερφάρουν απίστευτα γρήγορα με ταχύτητες fiber στο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών COSMOTE Fiber, το οποίο εξαπλώνεται συνεχώς σε όλη τη χώρα, προσφέροντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά την απόλυτη εμπειρία Internet.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.