ΕΛΛΑΔΑ

Υποκλοπές

Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση με Ράμμο: Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου στο βωμό της συγκάλυψης

Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου στο βωμό της συγκάλυψης διαπιστώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατέθεσε σήμερα, στον Άρειο Πάγο, υπόμνημα για να υπάρξει «αντιπαραβολή των στόχων του Predator από τη λίστα του κ. Μενουδάκου με τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, υποστηρίζει ότι εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτάχυνση της διαδικασίας και την «αποκάλυψη» του όλου παζλ, πρέπει να γίνει άμεσα η αντιπαραβολή και να ενημερωθεί στη συνέχεια το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για «σοκαριστικές καταγγελίες» του κ. Ράμμου στην αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι «είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή χώρα να υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο με απειλές σε πρόσωπα, που εκπροσωπούν τις ανεξάρτητες αρχές».

Απευθυνόμενος δε στον πρωθυπουργό δηλώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, με όλες αυτές τις πρακτικές, οδηγούν τη χώρα μακριά από το ευρωπαϊκό πρότυπο λειτουργίας των θεσμών», αλλά το ΠΑΣΟΚ «θα σταθεί εμπόδιο με όλες του τις δυνάμεις απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, το οποίο δεν αξίζει στον ελληνικό λαό».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά τη συνάντηση με τον κ. Ράμμο, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε επίσης: «Το κράτος δικαίου δεν είναι πολυτέλεια, όπως θέλουν κάποιοι να το εμφανίσουν στη χώρα, αλλά είναι η προϋπόθεση για την ευημερία και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.