ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο 14,7% ο ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από το 10% το ΚΚΕ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,5% η ΝΔ, για πρώτη φορά δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 16% στην εκτίμηση ψήφου

Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια το ΠΑΣΟΚ περνά τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24. Πιο συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει στο 14,7% και το ΚΚΕ να καταγράφεται στο 10,6%.

Η κυριαρχία της ΝΔ παραμένει αδιαμφισβήτητη, καθώς συγκεντρώνει 38,5% στην εκτίμηση ψήφου, παρά το γεγονός ότι η ακρίβεια θολώνει την κυβερνητική εικόνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 28,3% δηλώνει πολύ ή αρκετά ικανοποιημένο - ωστόσο, περίπου ένας στους τρεις δηλώνει «λίγο ικανοποιημένος» - πράγμα που υποδηλώνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν στέκεται απέναντι από την κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, καταγράφεται ένα 42,7% στήριξης στα φορολογικά μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σκοτεινό το μέλλον για ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις που δίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για τις προοπτικές του κόμματός τους: Ενας στους δύο δηλώνει ότι οι δυνάμεις του κόμματος θα συνεχίσουν να μειώνονται και μόνον οι 4 στους 10 λένε ότι μπορεί να ανακάμψει. Παράλληλα, πάνω από ένας στους δύο αναφέρουν ότι «θα μπορούσαν» να ψηφίσουν ένα κόμμα με αριστερό προσανατολισμό που θα δημιουργούνταν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νικος 22:39 16/11/2023

    Όχι… αποκλείεται να ειναι αληθινή η δημοσκόπηση!! Η παν σοφη μας φρολαιν Μαργαρίτα Χίτλερ είπε οτι το κλεφτο ΠΑΣΟΚ θα καταποντιστεί!!!! Πάρτε πισω τις στημένες δημοσκοπήσεις που εχει δεύτερο το κλεφτο ΠΑΣΟΚ… Ζήτω ο εθνικισμός ζητω ο ναζισμος ζητω η μέντορας που απο εδω μας δινει το στίγμα για την νεα επανάσταση μας. Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο μας στη Αθήνα το σύντροφό Μπακογιάννη ✌️

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.