ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Σπανούλης στο Χριστουγεννιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά

Στην Πορταριά για να μιλήσει στους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετέβη ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών μίλησε μπροστά σε 60 αγόρια, επίλεκτων απ’ όλη την Ελλάδα, γεννημένων το 2010. O "Kill-Bill" συνομίλησε μαζί τους δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για το άθλημα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ακόμη αθλητής και τα περισσότερα παιδιά τον θυμούνται ν' αγωνίζεται στα παρκέ.

Στο Χριστουγεννιάτικο Camp, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετέχουν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και, οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).

Στη διάρκεια του καμπ, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο, Σάββατο (30/12), θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκο Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.