ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και για τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών

Κυρ. Βελόπουλος για ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Αδιανόητο να προσυπογράψουμε ένα κείμενο που λέει να κοπούν λεφτά από την Ελλάδα

«Το περιβόητο ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν ένα όπλο εναντίον της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την έλλειψη κράτους δικαίου. Δυστυχώς το όπλο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ το έστρεψαν εναντίον της Ελλάδος, δημιουργώντας ρήγματα στην εθνική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «είναι αδιανόητο να προσυπογράψουμε εμείς ένα κείμενο που μιλάει για τουρκική μειονότητα. Είναι αδιανόητο να προσυπογράψουμε εμείς ένα κείμενο που λέει να κοπούν τα λεφτά από την Ελλάδα. Είναι αδιανόητο να προσυπογράψουμε εμείς ένα κείμενο που λέει να μπαίνουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες». Κατά τον ίδιο «όλα αυτά τα αδιανόητα τα έστρεψαν εναντίον της Ελλάδος με το ψήφισμα αυτό, τα υπόλοιπα κόμματα, χωρίς να στοχοποιήσουν την κυβέρνηση, η οποία δεν υλοποιεί κράτος δικαίου στην Ελλάδα».

Οι αγρότες να μην πειστούν από τα ψίχουλα που θα τους δώσει ο πρωθυπουργός

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στους αγρότες δήλωσε:

«ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τα πάντα ώστε να μην υπάρχει αγροτική, κτηνοτροφική, αλιευτική και μελισσοκομική οικονομία. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό, τα τρία κόμματα να είναι δίπλα στους αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους». Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι αγρότες μας είναι ότι δεν πρέπει να πειστούν από τα ψίχουλα που θα τους δώσει τώρα ο πρωθυπουργός. Χρειάζεται ένα στιβαρό πρόγραμμα υπέρ τους. Χρειάζονται μέτρα, όχι ανακούφισης, αλλά βελτίωσης του εισοδήματός τους».

Το κυριότερο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, είναι ότι αν θέλουν λύση στο πρόβλημά τους οι αγρότες, να μην κλείνουν τους δρόμους. «Να κλείσουν το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε ο πρωθυπουργός να αναγκαστεί να δώσει μακροπρόθεσμη στο πρόβλημα και όχι βραχυπρόθεσμη».

Κάθετα αντίθετη η Ελληνική Λύση με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

«Η Ελληνική Λύση ήρθε για να ενώσει. Το νομοσχέδιο που φέρνει η ΝΔ δημιουργεί ταξικούς διαχωρισμούς. Δημιουργεί κοινωνικές συγκρούσεις. Δημιουργεί εκείνο το περιβάλλον, στο οποίο, αναξιοκρατικά, όποιος έχει λεφτά θα μπορεί να σπουδάζει», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

«Αυτά, μαζί με την προϋπόθεση ότι δεν μπορεί να απαγορευτεί η ίδρυση τουρκικού πανεπιστημίου, μας κάνουν κάθετα αντίθετους, γιατί διχάζουν και δεν ενώνουν, στην ίδρυση των πανεπιστημίων που η ΝΔ θέλει να φέρει με αυτό το νόμο», σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει ότι η ένταση της έκρηξης στα Τέμπη δεν δικαιολογείται από τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης

«Η αποκάλυψη των πραγματογνωμόνων, επιβεβαιώνει ότι στον χώρο του εγκλήματος των Τεμπών αλλά ακόμα και στα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, βρέθηκαν ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει ότι η ένταση της έκρηξης που δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους, δεν δικαιολογείται από τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και των εταιρειών αναφορικά με το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «σήμερα, όλοι όσοι μας αμφισβήτησαν, μας λοιδόρησαν και μας συκοφάντησαν, με στόχο την συγκάλυψη του εγκλήματος, πρέπει να ελεγχθούν όχι μόνον "ηθικά" αλλά και ποινικά».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ψεύτης και παρλαπίπας. Πουλάει αλοιφές για την καράφλα και ο ίδιος είναι καραφλός. Σιγά μην πιστέψω αυτόν τον τρίχα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.