ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καλές οι απεργίες, αλλά στις εκλογές αποφασίζουμε» - «Η ακρίβεια καλπάζει, η Παιδεία πεθαίνει»

Κυρ. Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση θα πάει μέχρι τέλους για το έγκλημα των Τεμπών

«Όταν πριν από ένα χρόνο αναλάβαμε ως Ελληνική Λύση να αποκαλύψουμε το έγκλημα των Τεμπών, όταν μιλήσαμε για ξυλόλιο, όταν μιλήσαμε για μπάζωμα της περιοχής και για εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν πως δεν άκουγαν», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συμπλήρωσε ότι «τώρα ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν και να διατρανώνουν τον αγώνα για να μπουν στην φυλακή κάποιοι».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι μία: είναι αργά για δάκρυα πια για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι η Ελληνική Λύση θα πάει μέχρι τέλους» και «θα τους βάλει στη φυλακή όλους».

Η ακρίβεια καλπάζει

Επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Οι δηλώσεις Σκρέκα ότι θα μειωθούν οι τιμές τους επόμενους μήνες, θυμίζουν πριν πολύ καιρό τις δηλώσεις 'Αδωνι, που έλεγε ότι "λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα πέσουν οι τιμές στην αγορά". Τώρα μας λένε "λίγο πριν το Πάσχα". Δηλώσεις ανακρίβειας, την ώρα που η ακρίβεια καλπάζει και στενάζει ο ελληνικός λαός», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Η Παιδεία πεθαίνει

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί το θέλει μια ιδιωτική εταιρεία. Ο κ. Ανδρουλάκης θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά δεν τα θέλει τώρα. Τα θέλει αργότερα. Ο δε κ. Κασσελάκης δεν ξέρει τι θέλει, έτσι κι αλλιώς. Τα παιδία παίζει και η Παιδεία πεθαίνει», δήλωσε o Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το νομοσχέδιο για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Καλές οι απεργίες, αλλά στις εκλογές αποφασίζουμε

«Εδώ και 50 χρόνια, όλες οι απεργίες, οι οποίες καπελώνονται από συνδικαλιστικές παρατάξεις, δεν έλυσαν τα χρόνια προβλήματα, τον γόρδιο δεσμό, αν θέλετε καλύτερα, των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Αφού λοιπόν δεν λύθηκε ο γόρδιος δεσμός, ήρθε η ώρα να τον κόψουμε μαζί. 9 Ιουνίου, στις εκλογές. Γιατί καλές οι απεργίες, αλλά στις εκλογές αποφασίζουμε», πρόσθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.