ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα πάω να τους καλωσορίσω»

Κυρ. Βελόπουλος: Να πάνε στο Μαξίμου οι αγρότες

Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον RealFm. Προανήγγειλε ότι την Τρίτη που έχουν προγραμματίσει να έρθουν στην Αθήνα θα πάει ο ίδιος προσωπικά να τους καλωσορίσει.

«Απλά θα πάω να τους καλωσορίσω και θα τους πω για ακόμα μια φορά ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρήσουν την Αθήνα, ούτε τους πολίτες. Να πάνε όλοι μαζί έξω από το Μαξίμου, να αποκλείσουν το Μαξίμου, να μην βγει ο πρωθυπουργός από εκεί μέσα αν δεν δεχτεί να υπογράψει τα δίκαια αιτήματά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συμπλήρωσε ότι «αυτός ο άνθρωπος, που παραδέχθηκε στο Νταβός ότι πληρώσαμε 6 δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω -αντί για 1 πληρώσαμε 7, για να κάνουμε το χατήρι των Αμερικανών- είναι χρήματα από το εμπόριο φυσικού αερίου και καυσίμων, τα οποία τα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός. Έξι δισ.!».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «αν είχαμε τώρα 6 δισ. από αυτά που πληρώσαμε, θα δίναμε τα 3 δισ. στους αγρότες και θα είχαμε υπεραξία επί έξι, στα 18 δισ. για τα επόμενα χρόνια. Είναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα. Σας το λέω ευθέως», τόνισε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.