ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε σημεία από την ομιλία του

Θεοχαρόπουλος σε Κασσελάκη: «Είναι υπονομευτής και ο Τσίπρας;»

- Όσοι βρισκόμαστε εδώ θέλουμε έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

- Αντίπαλος μας είναι η ΝΔ, δεν είμαστε αντίπαλοι μεταξύ μας, είμαστε σύντροφοι και συντρόφισσες.

- Απαιτούνται σοβαρότητα και πολιτικό σχέδιο. Προϋπόθεση για την επιτυχία του πολιτικού σχεδίου είναι η σοβαρότητα και η συνέπεια και αυτά πολλές φορές λείπουν.

- Έχω καταθέσει δημόσια την άποψη μου για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει την μεγάλη πληθυντική κεντροαριστερά της χώρας. Στη βάση των αρχών και αξιών της Αριστεράς.

- Υπάρχει πολιτικό πρόβλημα, δεν πάμε καλά.

- Δεν γίνεται η επικοινωνία να υποκαθιστά την πολιτική.

- Για να πετύχεις απαιτούνται δύο πράγματα α)αποφασιστικότητα και β)συνθέσεις . Σήμερα από την ηγεσία δεν υπάρχει καμία ικανότητα συνθέσεων

- Ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει.

- Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα.

- Δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα αλλά ένα κόμμα των μελών.

- Πριν έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στο προηγούμενο Συνέδριο του 2022 δώσαμε μάχη για την εκλογή πρόεδρου από τη βάση, την εκλογή Κ.Ε. από τη βάση και για τα δημοψηφίσματα που τα περάσαμε στο καταστατικό. Εμείς κατοχυρώσαμε τα μέλη να έχουν τον πρώτο λόγο.

- Πρέπει να υπάρχει σεβασμός όμως στα όργανα και στο καταστατικό. Τα όργανα δεν είναι διακοσμητικά. Και δεν γίνεται να μην σεβόμαστε το καταστατικό, γιατί είμαστε δημοκρατικό κόμμα.

- Δεν υπάρχει συνέπεια και αξιοπιστία και θα δώσω 3 παραδείγματα, α) κομματική πειθαρχία στο νομοσχέδιο για γάμο ομοφύλων κανένα μέτρο μετά β) το κόμμα αρχικά και ο ίδιος ο πρόεδρος εναντίον της εκδήλωσης που έγινε και μετά παρευρίσκεται ο ίδιος ο πρόεδρος γ) ο Κασσελάκης πριν δύο ημέρες στην π.γ. λέει θα φτιάξω το κόμμα κεντροαριστεράς, δύο μέρες μετά λέει άλλο πράγμα.

- Από το "ήρθα να κερδίσω Μητσοτάκη" στο " και να χάσω 20 μονάδες δεν έγινε τίποτα"

- Είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του " Βάζουν προθεσμίες ευρωεκλογών...ξεχνώντας που κατέληξαν οι υπονομευτές " Υπονομευτές;; Και λέει ο Αλέξης Τσίπρας "Ο νικητής φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας για τις συνέπειες της". Είναι υπονομευτής και ο Αλέξης Τσίπρας; Είναι δυνατόν;

- Τα "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε" δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν είμαστε αρένα , είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Ναι να πάμε και θα πάμε στη βάση να μιλήσουν τα μέλη για όλα αλλά με βάση πολιτικά σχέδια, όχι ως αντίπαλοι. Πάμε μπροστά με εμπιστοσύνη στα μέλη μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.