ΚΟΣΜΟΣ

ΒΤΑ

Ποιητές από πολλές χώρες θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Orpheus στο Πλόβντιβ

Η 7η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Orpheus θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Μαΐου -- Ημέρα της Ευρώπης, έως τις 11 Μαΐου στη Μικρή Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) με τη συμμετοχή 12 ποιητών από πολλές χώρες, ανακοίνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πλόβντιβ.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ποιητές από την Κροατία, τη Σερβία, την Τουρκία, τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, την Τσεχία, την Ισπανία, τη Σλοβακία και τη Βουλγαρία. Ένα βιβλίο με τίτλο Poetry (Ποίηση) ετοιμάζεται επί του παρόντος που θα περιέχει τα έργα των συμμετεχόντων, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ γραμμένα στη μητρική γλώσσα των ποιητών, καθώς και σε μεταφράσεις στη βουλγαρική και την αγγλική γλώσσα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Ορφέας είναι ένα πρόγραμμα του Plovdiv LIK Foundation. Περιλαμβάνει δημιουργικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και προωθητικές δραστηριότητες τις οποίες ενώνει η επιθυμία για ανταλλαγή ιδεών, έμπνευση και δημιουργικές επαφές, αναφέρουν οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.