ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνα

Το Πεκίνο παρουσίασε σχέδιο δράσης για το ποιοτικό άνοιγμα της οικονομίας στις ξένες επενδύσεις

To Γενικό Γραφείο του Κρατικού Συμβουλίου εξέδωσε ένα σχέδιο δράσης για την σταθερή προώθηση ενός ανοίγματος υψηλού επιπέδου της κινεζικής οικονομίας. Παράλληλα, το ίδιο σχέδιο προβλέπει μεγαλύτερες προσπάθειες για την προσέλκυση και την υλοποίηση ξένων επενδύσεων.

Το Πεκίνο τονίζει ότι οι ξένες επενδύσεις είναι μία σημαντική οικονομική δύναμη στην προσπάθεια επίτευξης του εκσυγχρονισμού της Κίνας, προώθησης της κοινής ευημερίας και ανάπτυξης της κινεζικής, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας.

“ Προκειμένου να προσελκύσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε ξένες επενδύσεις πιο δυναμικά, θα πρέπει σε όλες τις διαστάσεις, με ακρίβεια, αλλά και συνολικά, να ακολουθήσουμε μία νέα αντίληψη ανάπτυξης και να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικά διεθνοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, που θα είναι προσανατολισμένο προς την αγορά, αλλά και θα βασίζεται στην τήρηση των νόμων. Το περιβάλλον αυτό θα ενισχύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αλλά και την ικανότητά τους να αναπτυχθούν στην Κίνα”, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχέδιο δράσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.