ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαιτείται συμμετοχή

Γ. Παπανδρέου: Καθοριστικές για το μέλλον της ΕΕ και συνακόλουθα της Ελλάδας και της Κύπρου οι Ευρωεκλογές

Ο πρώην pρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τη Κύπρο μαζί με τους βουλευτές-μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ο κ. Παπανδρέου, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πώς η επίσκεψη έγινε «σε μια περίοδο κρίσιμη, καθώς πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή μας, οδηγούμαστε και σε μια καθοριστική για το μέλλον της ΕΕ και συνακόλουθα της Ελλάδας και της Κύπρου εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Ευρωκοινοβουλίου. Εκλογές που απαιτούν συμμετοχή και προοδευτικές διεξόδους για ένα βιώσιμο μέλλον».

Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τις σκέψεις του για τη κατάσταση στο νησί. «Φεύγοντας, σκέπτομαι ότι, κάθε φορά που επισκέπτομαι την Κύπρο, με κατακλύζει το ίδιο συναίσθημα, που μόνο μια λέξη ίσως μπορεί να εκφράσει: Χαρμολύπη. Χαίρομαι όταν πατάω εδάφη αγωνιστών για μια πατρίδα ελεύθερη και όμορφη. Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί πετύχαμε την ένταξη του Νησιού στην ΕΕ. Φεύγω πάντα όμως, με ένα αγκάθι στην καρδιά, γιατί δεν καταφέραμε να ενώσουμε το Νησί και να κλείσουμε τις πληγές που αιμορραγούν ακόμη» σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.