ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Εκδήλωση στον Χολαργό για τις εκφάνσεις βίας στη σημερινή εποχή

Ομιλητές θα είναι ο παιδίατρος και συγγραφέας Δρ. Σπύρος Μαζάνης, η δικηγόρος Νανά Παπαδογεωργάκη και η ψυχολόγος Ιωάννα Σκλιάμη.

Εκδήλωση που θα διερευνήσει τις «εκφάνσεις Βίας στη σημερινή εποχή» διοργανώνουν την Τετάρτη, 15 Μαίου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, Λεωφόρος Περικλέους 55, Χολαργός).

Οι εισηγητές και οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν και αφορούν στο φλέγον ζήτημα της αύξησης των περιστατικών βίας πανελλαδικά είναι:

· «Πόσο και πώς αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της Πανδημίας-Covid19, παγκοσμίως;» Δρ. Σπύρος Μαζάνης, Παιδίατρος, Ταμίας ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Συγγραφέας Παραμυθιών.

· «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία», Νανά Παπαδογεωργάκη, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Διαπραγματεύτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

· «Βία κατά των γυναικών/ Εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά θύτη-θύματος», Ιωάννα Σκλιάμη, Ψυχολόγος, BSc, Εγκληματολόγος, MSc Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική, Πιστοποιημένη Επαγγελματίας HR (Ανθρώπινου Δυναμικού).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.