ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 19.00

ΚΟΣΜΟΣ: Εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη, επί της Τσιμισκή 123. Θα χαιρετίσει ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ Πέτρος Κόκκαλης και υποψήφιοι ευρωβουλευτές και ευρωβουλεύτριες του ΚΟΣΜΟΥ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον ΚΟΣΜΟ θα μιλήσουν για την Εθνική Πράσινη Συμφωνία και τις προτάσεις του κόμματος για το μέλλον της Ελλάδας και τη θέση της χώρας μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η Πράσινη Συμφωνία είναι η πρόταση του ΚΟΣΜΟΥ για τη μετάβαση σε ένα νέο οικονομικό μοντέλο με τον άνθρωπο και το περιβάλλον πάνω από τα βραχυπρόθεσμα κέρδη και οφέλη:

· για την διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος που αφορά κάθε πολίτη, για καθαρό νερό, καθαρή ενέργεια, υγεία, παιδεία, αξιοπρεπή εργασία, στέγη, πολιτισμό, ασφάλεια στην δημόσια ζωή και στις μεταφορές,

· για ουσιαστική και προληπτική προστασία των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας σε στεριά, αέρα και θάλασσα,

· για μια συμπεριληπτική, δίκαιη, αλληλέγγυα και συνεκτική κοινωνία, αλλά και

· για ένα ισχυρό κράτος δικαίου με διαφάνεια, σωστή διακυβέρνηση και λογοδοσία και μια ισχυρή και οικονομικά ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση με επίκεντρο τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

Στις 17 Μαΐου σας καλούμε να γνωρίσετε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ευρωκοινοβούλιο με στόχο μια δίκαιη πράσινη μετάβαση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.