ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βορίδης: Η ιστορία των τσεκουριών πάλιωσε, ο κ. Κασσελάκης να πει για το Πόθεν Έσχες του

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Βορίδη: Ας αντικαταστήσει το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε»

Απάντηση με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξέδωσε η Κουμουνδούρου. «‘Όταν ο Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε, εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν' είπε ο Μάκης Βορίδης, θέλοντας προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν, όμως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με ... προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το ‘αγροτικό' του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική...» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σχολιάζει ότι « ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού ‘αλλάξει απόψεις'. Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει». Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ας αντικαταστήσει λοιπόν το ‘παιδευόμασταν' με το ‘παιδεύαμε' για να είναι πιο ακριβής».

Μάκης Βορίδης: Η ιστορία των τσεκουριών πάλιωσε, ο κ. Κασσελάκης να πει για το Πόθεν Έσχες του

Να πει κάτι για το Πόθεν Έσχες του καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, με νεότερη δήλωσή του.

Ειδικότερα, σε απάντηση προηγούμενης ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «H χιλιοπαιγμένη ιστορία των τσεκουριών πάλιωσε, πέρασαν πλέον 40 χρόνια. Θα ήταν χρησιμότερο ο κ. Κασσελάκης να μας πει κάτι για το Πόθεν Έσχες του που είναι και φρέσκο πράγμα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.