ΠΑΣΟΚ

Προειδοποίηση Ανδρουλάκη για διαγραφές…

«Χοντραίνει το παιχνίδι» στο ΠΑΣΟΚ

Βαθαίνει το χάσμα στο ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες μετά από τις ευρωεκλογές και την αποτυχία του κόμματος να τερματίσει δεύτερο, στη θέση της ‘αξιωματικής αντιπολίτευσης’. Μετά τις αλλεπάλληλες βολές προς το πρόσωπό του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε χθες στους αμφισβητίες του, στέλνοντας το μήνυμα ότι δε θα δεχθεί ρεσάλτα ή τυχοδιωκτισμούς και προειδοποιώντας με διαγραφές.

«Θα τα κάνουμε όλα θεσμικά. Μόλις κλείσει ο θεσμικός διάλογος και οι αποφάσεις, όποιος βγει με τοξικό λόγο, εσωστρέφεια και διχόνοια, θα μείνει εκτός του ΠΑΣΟΚ και το λέω ευθαρσώς. Θα πάρουμε αποφάσεις στην Κεντρική Επιτροπή για το μέλλον της παράταξης. Όποιος την επόμενη ημέρα συνεχίσει το παιχνίδι της διχόνοιας και της τοξικότητας, θα μείνει εκτός ΠΑΣΟΚ», είπε, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Τέτοιου είδους αναφορές εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν άμεσα αντιδράσεις, αν και πολλοί εκ των διαφωνούντων επέλεξαν να κρατήσουν στάση αναμονής, ή έκαναν λόγο για ‘αυτονόητη κίνηση’ εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κύκλοι στελεχών που αμφισβητούν τον πρόεδρο πάντως, έκαναν λόγο για «απειλές που αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία» του. Του καταλόγιζαν ότι δεν έκανε αυτοκριτική και δεν αποσαφήνισε αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν, ενώ απαντούσαν στις αιτιάσεις του, λέγοντας ότι αν κάτι προτιμά η ΝΔ, είναι κόμματα της αντιπολίτευσης στο 12% - 14%…

Κάποιοι εκ των λεγόμενων «δελφίνων» πάντως, συνιστούσαν ψυχραιμία, άλλοι παρέπεμπαν στα όργανα και άλλοι τόνιζαν τη διαφορά με τον πρόεδρο, όταν εκείνοι μιλούν για προσφυγή στην κάλπη για να μιλήσει η βάση και εκείνος απειλεί με διαγραφές.

Σε αυτό το πλαίσιο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα δε περισσότερο, η συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος στις 30 Ιουνίου, όπου αναμένεται να ληφθούν και αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.