ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι μια γιορτή για την Ισότητα και την Αγάπη»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Athens Pride 2024

Ένα μήνυμα Ισότητας και Αγάπης, για ίσα Δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους, έστειλε με την παρουσία της, για μια ακόμη φορά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο «Athens Pride 2024».

Η Ζωή συμμετείχε στην πολύχρωμη παρέλαση και έκανε βόλτα στα περίπτερα της Πλατείας Συντάγματος, όπου συνάντησε συγκινητική αγάπη από νέες και νέους, καθώς χρόνια τώρα υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματά τους.

Η Πλεύση Ελευθερίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, την ισότητα, την αγάπη, τη συμπερίληψη όλων, το τέλος των διακρίσεων, με πράξεις, με δράσεις, με παρουσία σε κάθε αναγκαία πρωτοβουλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλεύση Ελευθερίας ήταν το μόνο κόμμα μέσα στην Βουλή που ψήφισε ομόφωνα υπέρ του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο, χωρίς δεύτερες σκέψεις, κομματική πειθαρχία και διαρροές. Στο Athens Pride, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υπερασπίστηκε το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης πως "Ένας Νόμος δεν Αρκεί". Χρειάζονται πολύ περισσότερα για να γίνει
η ισότητα και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πραγματικότητα μέσα στην κοινωνία. Και η Πλεύση Ελευθερίας είναι παρούσα και τα διεκδικεί.

Παρακολουθήστε τη δήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.