ΠΑΣΟΚ

Στη συνεδρίαση της ΚΠΕ η πλατφόρμα Ανδρουλάκη…

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΣ και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚινΑλ

Το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, συγκαλεί σήμερα, στις δώδεκα το μεσημέρι, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Δύο όργανα, όπου ευνοείται η συζήτηση, πολλές φορές η …έντονη συζήτηση, πλην όμως δεν θα πάρουν κάποιου είδους απόφαση, συνεδριάζοντας από κοινού.

Αυτή, θα ληφθεί, εφόσον ληφθεί, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που μέχρι αυτή την ώρα, προγραμματίζεται να γίνει στις 30 Ιουνίου, ενώ αμέσως μετά, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προειδοποιήσει με διαγραφές, όποιον συνεχίσει στον δρόμο του διχαστικού λόγου, παραβλέποντας τις αποφάσεις του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, που ούτως ή άλλως είναι δεσμευτικές.

Τι αναμένεται όμως να γίνει σήμερα, στη συνεδρίαση των δύο κομματικών οργάνων στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιχειρήσει στην ομιλία του να κάνει μία νηφάλια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ θα ανοίξει και τον δρόμο για να ακολουθήσει ανοιχτή πολιτική συζήτηση τόσο επ’ αυτού, όσο και επί εκείνων που ακολούθησαν με την ευθεία αμφισβήτησή του από το ίδιο κιόλας βράδυ των ευρωεκλογών.

Στον αρχικό σχεδιασμό, αναμενόταν σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής να καταθέσει και την δική του προσωπική πλατφόρμα για τις αλλαγές που προτάσσει στο κόμμα του, κυρίως δε στην οργάνωσή του, αλλά και για το όραμά του για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, στην κατεύθυνση της οποίας είχε προαναγγείλει ούτως ή άλλως πρωτοβουλίες, πριν ακόμα από τις ευρωεκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η πλατφόρμα αυτή, φαίνεται να παραπέμπεται πλέον για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, με πολλά στελέχη να εκτιμούν ότι αυτό γίνεται για να κερδίσει χρόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης, μη αποσαφηνίζοντας πότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες. Από την άλλη, περισσότερος χρόνος εξασφαλίζεται έτσι και στους εσωκομματικούς του αντιπάλους, προκειμένου και εκείνοι να ετοιμαστούν σε επίπεδο …εναλλακτικής πλατφόρμας για όταν θα χρειαστεί να …καταψηφίσουν αυτή του προέδρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.