Neo

Θέλουν εκλογές, αλλά και …Ανδρουλάκη, αρχηγό

Διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με τις έρευνες κοινής γνώμης πλέον, να ασχολούνται με το μέλλον του κόμματος.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Star, δύο στους τρεις ερωτηθέντες (66,4%) λένε ναι σε άμεση εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ενώ μόλις το 24,1% διαφωνούν.

Ως ‘καταλληλότερος για την ηγεσία’ του κόμματος, πάντως, θεωρείται ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης σε ποσοστό 20,7%, ενώ ακολουθούν ο Χάρης Δούκας με 16,5%, ο Παύλος Γερουλάνος με 13,3%, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 8,8% και ο Παύλος Χρηστίδης με 5,6%. «Κανένας από αυτούς», πάντως, απαντά το 21% των ερωτηθέντων…

9 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τράβα πέθανε ρε φασίστα Μπόγδη. Να κάνεις παρέα στον Ανδρέα και στον επίσης φασίστα, τον ταγματασφαλίτη, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Κατάλαβα ότι θα μου απαντούσες γιατί όλο το πρωί σήμερα είχα τρομερά μεγάλη φαγούρα. Δρόμο τώρα αλήτη.

 2. Οποίος απαντάει σε σένα ,
  Γιάννη Περγάμαλη , τον Μαντά και τα υπόλοιπα γενόσημα και ψευδώνυμα της Μαργαρίτας Βερύκιου ,
  Της χρυσαυγήτισσας Βερύκιου , που υποστήριξε με μανία και την συνοδευόμενη της κουταμάρα
  ανακατεμένη με προστυχιά Λεσβιακών Ιδιοτήτων τον χρυσαυγήτη. Για Δήμαρχο στην Αθήνα και
  Πήρε … την απάντηση της όπως την έδωσε αθηναϊκός λαός !,,
  Οποίος απαντάει σε σένα λοιπόν ,
  ΚαταλΒαιν3ι τι κουμασι είσαι και πόθεν ορμώμενος /η …
  Από Κασιδιάρη !

 3. Ούτε που με νοιάζει να μου απαντήσει κάποιος που υποστηρίζει την εγκληματική οργάνωση του κλεφτοπασόκ.

 4. ΜΡ 9:12 23/06/2024

  Ότι πεις τρολακι, τελος το πάρτι. Αυτό περιμένετε, κάποιον να σας απαντήσει και να βγάλετε τα εσωψυχα σας.

 5. ΜΡ σιγά μην φοβηθούμε τον Αμερικανό, που αυτός μαζί με την οικογένεια του, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Πέρασε η εποχή που η Παπανδρέου είχαν ρεύμα. Τους έζησε στο πετσί του ο Ελληνικός λαός και δεν θα τους δοκιμάσει ξανά. .

 6. ΜΡ 21:43 22/06/2024

  Ούτε εσύ ο ίδιος δεν τα πιστεύει αυτά που γράφεις και λες. Απλά, πολύ απλά, τα αφεντικά σου τον φοβούνται τον Παπανδρέου όχι για αυτά που αναφέρεις γατί είναι μπούρδες, αλλά γι’αυτα που θα κάνει και θα τους κόψει αυτά ακριβώς που φοβούνται. Αυτά……

 7. Να βγει πάλι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο Τζέφρι Μινέικο Παπανδρέου. Καιρό έχει να μας φέρει κανένα νέο μνημόνιο, των αφεντικών του, του Διεθνούς Νομισματικό Ταμείο. ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου, ούτε εδώ, ούτε πουθενά.

 8. Πολύ σωστά η λύσης Γιώργου Παπανδρέου θα ήταν ιδανική για τον Ελληνικο Λαό και την ζητούμενη Δημοκρατική του πρόοδο. …
  Με δικαιοσύνη και ισότητα για όλους , αλλά προ πάντων με τον περίσσιο ανθρωπισμό που διακρίνει τον πρώην Πρωθυπουργό μας !
  Αν δεν πραγματοποιηθεί σύντομα, προβλέπω ότι θα κερδίσει τις υπηρεσιες και τις προοδευτικές του λογοκες και εφαρμόσιμες λαϊκές λύσεις που προτείνει συνεχώς όλος ο πλανήτης μας.
  Θα διορισθεί ή θα εκλεγεί Ο Γ.Α.Π. σε παγκόσμιο πόστο για την Ειρήνη των λαών και την σωτηρία του περιβάλλοντος μας.

 9. ΜΡ 12:13 21/06/2024

  Καταλαβαίνει κανείς πού το πάνε και για το που πάει το κόμμα???? Άντε και καλή τύχη. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, χωρίς Παπανδρέου εκεί και ποιο κάτω ακόμη θα μείνετε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.