ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 4 στους 10 λένε ότι η μεγάλη αποχή ήταν στάση διαμαρτυρίας για το πολιτικό σύστημα- Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας

Metron Analysis: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ, κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ

Ένα θολό μετεκλογικό τοπίο καταγράφει η Metron Analysis στην μέτρηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega: η ΝΔ επανέρχεται σε ποσοστά άνω του 30% στην εκτίμηση ψήφου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαφορά 26 μονάδων από τον Στέφανο Κασσελάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, αλλά η ακρίβεια θεωρείται πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα από σχεδόν έναν στους δύο ψηφοφόρους και το 42% εκτιμά ότι η μεγάλη αποχή στις ευρωεκλογές ήταν μία διαμαρτυρία για το πολιτικό μας σύστημα και ένα 65% εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο κ. Μητσοτάκης έχει 33% - δηλαδή ποσοστό μεγαλύτερο από του κόμματός του στις ευρωεκλογές - ενώ τον κ. Κασσελάκη επιλέγουν οι μισοί από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Ανδρουλάκη το 30% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος προηγείται του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα αυτό!

Δείτε την έρευνα:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.