ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Νιόκι φούρνου με ντομάτα, βασιλικό και κεφαλογραβιέρα

Μία εξαιρετική συνταγή από τον σεφ Γιώργο Δημητρακόπουλο. 1 ΩΡΑ + 20 ΛΕΠΤΆ • ΕΥΚΟΛΟ Υλικά (για 4 άτομα) ΓΙΑ 700 ΓΡ. ΝΙΌΚΙ ΣΠΙΤΙΚΆ 500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

Νιώτικο κατσικάκι «πατατάτο»

Η νιώτικη κουζίνα, με άλλα λόγια, τα φαγητά που είναι εμπνευσμένα από συνταγές της Ίου, έχει πολλές νοστιμιές. Αν και νησί, φημίζεται για τα καλά ντόπια κρέατά του και το κατσικάκι έχει την τιμητική του, που μελώνει μαζί

Πατατοσαλάτα με σαρδέλες

Μία εξαιρετική συνταγή για πατατοσαλάτα με σαρδέλες, ντοματίνια πολύχρωμα, αντίδια, φρέσκα κρεμμυδάκια, κάππαρη, άνηθο, σος με λεμόνι και κάρυ από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο. 30 ΛΕΠΤΆ • ΕΥΚΟΛΟ • ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Για τη βινεγκρέτ λεμονιού με κάρυ -1 κ.σ. μουστάρδα

Espresso Martini: Ένα κοκτέιλ για τους λάτρεις του καφέ

Υπάρχουν μόνο 4 συστατικά γι’ αυτό το κοκτέιλ, που έστω μια φορά στη ζωή σας αξίζει να το δοκιμάσετε. Το μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό after-dinner ποτό δημιουργήθηκε το 1983 στο Soho Brasserie

Μηλόπιτα με κανέλα

Μία εξαιρετική συνταγή για μηλόπιτα με κανέλα. 1 ώρα • Εύκολο • ΓΙΑ 6 άτομα Υλικά 200 γρ. ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο, συν επιπλέον για το ταψί 100 γρ. καστανή κρυσταλλική ζάχαρη 100 γρ. μαλακή ελαφριά καστανή ζάχαρη 4 αυγά 200

Πατατοκεφτέδες με τόνο και μυρωδικά

Μία εξαιρετική συνταγή από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο. 40’ • ΕΥΚΟΛΟ • ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 450 γρ. τόνο σε νερό 3-4 πατάτες μεσαίου μεγέθους, βρασμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο 2 αυγά 4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. σχοινόπρασο,