ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Quiche με ζαμπόν και γραβιέρα

Μία εξαιρετική συνταγή για quiche με ζαμπόν και γραβιέρα. Υλικά 340 γρ. πατάτες, ψιλοκομμένες 1/3 φλ. βούτυρο, λιωμένο 1 φλ. χοιρινό ζαμπόν, ψιλοκομμένο 1 φλ. πικάντικη γραβιέρα μακράς ωρίμανσης, τριμμένη 2 αβγά ½ φλ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220

Φρέσκια σάλτσα μάνγκο

Μία εξαιρετική συνταγή για φρέσκια σάλτσα μάνγκο. Υλικά 1 μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 1/2 φλ . αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 1 κ.σ. καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη 1/3 φλ. κρεμμύδι σε κύβους 1 κ.σ. χυμός λάιμ 1/3 φλ. φύλλα κόλιανδρου, χοντροκομμένα

Τηγανίτες με κολοκυθάκι, μοτσαρέλα και μυρωδικά

Μία εξαιρετική συνταγή για τηγανίτες με κολοκυθάκι, μοτσαρέλα και μυρωδικά. Υλικά 1/2 φλ. καλαμποκόψωμο, ψιλοτριμμένο 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού 1 κ.γ. αλάτι χοντρό 3/4 κ.γ.

Φλογέρες με σπαράγγια και προσούτο

Μία εξαιρετική συνταγή για φλογέρες με σπαράγγια και προσούτο. Υλικά 85 γρ. προσούτο, κομμένο σε 30 σε μεγάλες φέτες 30 σπαράγγια, κομμένα 10 φύλλα κρούστας σπρέι μαγειρικής Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Τυλίγουμε μία λωρίδα προσούτο γύρω

Τυρόπιτα Κιχί

Μία εξαιρετική συνταγή για τυρόπιτα Κιχί. Υλικά 1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο κρούστας 1/3 φλ. γάλα 3 αβγά 100 γρ. γραβιέρα 600 γρ. φέτα 2 κ.σ. σιμιγδάλι 3 κ.σ. φρέσκια μέντα, κομμένη Φρέσκο πιπέρι ¾ φλ. ελαιόλαδο Σουσάμι για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Μανιτάρια στη σχάρα με σάλτσα βαλσάμικου

Μία εξαιρετική συνταγή για μανιτάρια στη σχάρα με σάλτσα βαλσάμικου. Υλικά 6 σκελίδες σκόρδο, μη αποφλοιωμένες 1 φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι 1/3 φλ. ξύδι βαλσάμικο 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon 4 μεγάλα μανιτάρια Portobello Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το γκριλ.

Σπιτικά τσιπς πατάτας με δεντρολίβανο, αλάτι και ξίδι

Μία εξαιρετική συνταγή για σπιτικά τσιπς πατάτας με δεντρολίβανο, αλάτι και ξίδι. Υλικά 2 κούπες λευκό ξίδι 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. αλάτι χοντρό (1+1) 2 μεγάλες πατάτες, κατάλληλες για φούρνο 1