ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο

Δοκιμάστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας μαριναρισμένες με τη συγκεκριμένη συνταγή και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτε. Μία εξαιρετική συνταγή

Κοτόπιτα από τη Ρούμελη

Πίτα πλούσια, χειμωνιάτικη, με τον στερεοελλαδίτικο γλυκό τραχανά και τα πικάντικα σκληρά τυριά να συνοδεύουν τα αρώματα ενός χωριάτικου κοτόπουλου. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 1 ΩΡΑ + 40’ | ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Υλικά για 8

Κολοκυθοκεφτέδες με αυγά μάτια

Μία εξαιρετική συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες με αυγά μάτια. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 20 ΛΕΠΤΆ • ΕΎΚΟΛΟ ΥΛΙΚΑ • ΓΙΑ 4 ΆΤΟΜΑ - 4 κολοκύθια μεγάλα (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write('');

Παστίτσιο ντόρτσε από την Κέρκυρα

Μια πίτα αλμυρή με ελαφρά γλυκιά ζύμη που έρχεται από την εποχή της Ενετοκρατίας. Στην πιο πλήρη εκδοχή της τα κρεατικά των υλικών περιλάμβαναν και πτερωτό κυνήγι. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 2

Μινεστρόνε με χωριάτικο λουκάνικο

Η πληθωρική ιταλική σούπα μινεστρόνε είναι αξεπέραστη σε γεύση. Η φιλοσοφία της είναι βασισμένη στα περισσεύματα, αλλά κυρίως στο νόστιμο χυλωμένο ζωμό από φασόλια. Εμπλουτίστε τη με ένα καλό χωριάτικο λουκάνικο και απολαύστε τη με φρυγανισμένο ψωμί. (function()

Ντοματόσουπα με ρύζι

Μία εξαιρετική συνταγή από τον chef Σωτήρη Ευαγγέλου. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 40 ΛΕΠΤΆ • ΕΎΚΟΛΟ Υλικά (για 6 άτομα) -1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη -80 ml έ.π. ελαιόλαδο -1 κ.γ.

Παστιτσάδα με κοτόπουλο

Μία πεντανόστιμη συνταγή για παστιτσάδα με κοτόπουλο. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 1 ΏΡΑ ΚΑΙ 20΄ + 30΄ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ • ΕΎΚΟΛΟ Υλικά (για 4-5 άτομα) 80 ml έ.π. ελαιόλαδο 1 κοτόπουλο, κομμένο σε μερίδες 3