ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κανελάδα

Υλικά (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); 1 κιλό ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 3 φυλλαράκια μοσχολούλουδου αρμπαρόριζας 2 ξυλάκια κανέλας 2,3 γαρύφαλλα 1 κ.γλυκού κόκκινη χρωστική για ζαχαροπλαστική. Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη, τα

Κουπέπια

Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο. Υλικά 60 μεγάλα κληματόφυλλα φρέσκα (στην εποχή τους) ή από βαζάκι + μερικά ακόμα για να καλύψουμε τον πυθμένα της κατσαρόλας 700 γρ. κιμάς αρνίσιος ή μοσχαρίσιος

Ζωμός πεσκανδρίτσας

Υλικά 1 - 2 κεφάλια πεσκανδρίτσας, βάρους 2.800 -3.000 γρ. (τα κεφάλια έχουν μια ποσότητα πεντανόστιμου ψαχνού στα μάγουλα και κόκαλα που δίνουν υπέροχο ζωμό). 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 βιολογικά καρότα τριμμένα, 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 6 σκελίδες

Σφολιατίνια με ανανά

Υλικά (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':54457,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Ανανάς 1 κουτί μεγάλο κονσέρβας Σφολιάτα 2 φύλλα Ζάχαρη για πασπάλισμα Αυγό 1 μόνο τον κρόκο Οδηγίες Κόβουμε σε λωρίδες την σφολιάτα μας, στρώνουμε όσες λωρίδες θέλουμε χιαστά ,

Υπέροχο, παγωμένο μωσαϊκό από ζελεδάκια!

Θέλετε να φτιάξουμε ένα όμορφο, δροσερό  και πολύ χρωματιστό ζελέ και να ξετρελαθούν όλοι, κι εμείς παρέα; Ένα υπέροχο καλοκαιρινό γλυκό, τώρα στην κουζίνα σας! είναι πανεύκολο, αρκεί να έχετε 2-4 συσκευασίες ζελέ και ζαχαρούχο γάλα. (function() {

Πατατού, η νοστιμιά της Τήνου

Ο καύσωνας έχει ήδη ξεκινήσει και δεν έχετε και πολλή όρεξη να μπείτε στην κουζίνα να μαγειρέψετε. Επιλέξτε ένα γρήγορο και πάνω απ΄όλα ελαφρύ φαγητό που δεν σας κρατά «φυλακισμένη» πάνω από μια κατσαρόλα σε μια κουζίνα που