ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Καλοκαιρινή σαλάτα με καρπούζι, φέτα και γλιστρίδα

Δροσερό καρπούζι και πικάντικη φέτα! Αυτός ο ακαταμάχητος συνδυασμός γίνεται μια μοναδική θερινή σαλάτα με την προσθήκη του μυρωδάτου δυόσμου, της γλιστρίδας με τη χαρακτηριστική της γεύση και λίγα ντοματίνια! Υλικά 250γρ.

Light κοκτέιλ με κλημεντίνες και τζιν

Φτιάχνουμε αυτό το νόστιμο κοκτέιλ με κλημεντίνες σε μόλις 5 λεπτά. Η βάση μας είναι τζιν και η γεύση είναι γλυκόξινη με μόλις 85 θερμίδες ανά ποτήρι. Υλικά 25 ml τζιν 1 κουτ. γλυκού crème de cassis χυμό

Σαλάτα με παντζάρια, εσπεριδοειδή και ροκφόρ

Μια σαλάτα που κάνει πρωταγωνιστές απόλυτα χειμωνιάτικα υλικά, όπως το παντζάρι και τα εσπεριδοειδή φρούτα μπορεί να ανοίξει υπέροχα ένα Κυριακάτικο γεύμα, ακόμη κι ένα γιορτινό. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || [];

Ψητό κοτόπουλο με χωριάτικο ψωμί, μουστάρδα και δεντρολίβανο

Το κλασικό κι αγαπημένο κοτόπουλο στο φούρνο παίρνει διαφορετική γεύση όταν το ψήνουμε πάνω σε φέτες ψωμιού και το αρωματίζουμε με κρέμα γάλακτος, μουστάρδα και λεμόνι.

Μπριάμ στην κατσαρόλα με φρέσκο βασιλικό και ξινoμυζήθρα

Κλασική συνταγή για το αγαπημένο μπριάμ με λαχανικά και πατάτες που σιγομαγειρεύονται στην κατσαρόλα και αρωματίζονται από φρέσκο βασιλικό. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function

Σαλάτα με αμπελοφάσουλα, ντομάτα, παξιμάδια χαρουπιού και τσαλαφούτι

Φτιάχνουμε γευστική και θρεπτική σαλάτα από αμπελοφάσουλα με γλυκόξινο dressing για να συνοδεύσουμε το πιάτο μας στο καλοκαιρινό τραπέζι. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function

Μπιφτέκια με πατάτες φούρνου

Οι ριγανάτες πατάτες και τα ζουμερά μπιφτέκια είναι από τα φαγητά που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τα καλοκαιρινά μας μεσημέρια σε μια ταβέρνα μετά τη θάλασσα! Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428,

Zουμερές ντοµάτες «ακορντεόν» με μοτσαρέλα

Φτιάχνουμε ζουµερές ντοµάτες στον φούρνο, παραγεμισμένες με μοτσαρέλα και δίνουμε έναν παιχνιδιάρικο τόνο στο τραπέζι. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες: 4-6 window.AdmanQueue = window.AdmanQueue

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι και σάλτσα γιαουρτιού – άνηθου

Σε αυτή τη συνταγή γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και λαχανικά και συνοδεύουμε το καλοκαιρινό αυτό πιάτο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || [];

Jack Rose: Κλασικό, κόκκινο κοκτέιλ με άρωμα μήλου

Το κοκτέιλ Jack Rose δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Η προέλευσή του είναι αμφιλεγόμενη, καθώς ως τοποθεσία δημιουργίας του αναφέρεται είτε η Νέα Υόρκη είτε το Νιου Τζέρσεϋ. Το Jack Rose ανέκαθεν είχε θαυμαστές

Ταλιατέλες κολοκυθιού, αλλιώς zoodles

Εδώ αντικαθιστούμε το ζυμαρικό με λωρίδες κολοκυθιού. Οι ταλιατέλες κολοκυθιού λέγονται και zoodles, από τις αγγλικές λέξεις zucchini και noodles. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) });

Η μακαρονάδα του καλοκαιριού: Ταλιατέλες με πελτέ και σκόρδο

Μια μακαρονάδα που φωνάζει καλοκαίρι, εξαιρετικά εύκολη και πεντανόστιμη. Ο γλυκός πελτές θα κάνει τη σάλτσα λαχταριστή ενώ, αν έχετε φρέσκο σκόρδο, μην το φοβηθείτε. Τελευταία

Τιραμισού με φράουλες

Φτιάχνουμε δροσερό και απολαυστικό τυραμισού με τις φράουλες, που βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση αυτή την εποχή. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); 500 γρ. φράουλες + επιπλέον

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με γαρίδες και θαλασσινά

Οι πιπεριές Φλωρίνης γεμίζονται με θαλασσινά και γίνονται ένα νοστιμότατο και εντυπωσιακό σε εμφάνιση ορεκτικό. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', })

Λευκό ψωμί με προζύμι

Αυτή είναι η βασική συνταγή του Ζήνωνα Χριστοφίδη για το λευκό ψωμί. Είναι η συνταγή που μπορούμε να χρησιμοποιούμε όταν επιθυμούμε να ζυμώνουμε καθημερινά ψωμί στο σπίτι μας. Υλικά: 1.000 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. με 13,20% πρωτεΐνη στα 100 γρ. προϊόντος*

Ριζότο με κάστανα και απάκι

Το ριζότο είναι μια αγαπημένη και γευστική επιλογή για ένα καθημερινό τραπέζι. Εμπλουτίστε το με κάστανα και απάκι και δώστε του έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%',

Παλαμίδα με νούμπουλο, κουκουνάρι και πράσινες ντομάτες πλακί

Αυτό το ψάρι η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου το ψήνει σε βούτυρο και το σερβίρει πάνω σε πράσινες ντομάτες πλακί με κορινθιακή σταφίδα, νούμπουλο και κουκουνάρι. Υλικά

Μαύροι γίγαντες στη γάστρα με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και κόλιανδρο

Τα αγαπημένα μας όσπρια σε μία πλούσια, γεμάτη κόκκινη σάλτσα μπαχαρικών, χωρίς καθόλου ντομάτα! Υλικά 400 γρ. μαύροι γίγαντες μουλιασμένοι αποβραδίς 120 γρ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Σούπα με ψητές γλυκοπατάτες

Τη διαφορά την κάνει το ψήσιμο της γλυκοπατάτας στον φούρνο, που κρατάει «δυνατή» τη γεύση τους. Υλικά 300γρ. γλυκοπατάτες, χωρίς φλούδα 100γρ. καρότα, χωρίς φλούδα 20γρ. ρίζα τζίντζερ 1 σκελίδα σκόρδο 2 φύλλα φασκόμηλο 600ml καυτό ζωμό (λαχανικών