Neo

Γιατί ο Κουτσούμπας ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κουμουνδούρου δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση ότι ο Περισσός θα πει «ναι» στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να... «φύγει η Δεξιά». Αντιθέτως, γνωρίζουν ότι ακόμη κι αν χρεωθεί ακυβερνησία με την απλή αναλογική, το ΚΚΕ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση συνεργασίας.

Κι όμως, ενώ στην Κουμουνδούρου δεν έχουν ψευδαισθήσεις, εντούτοις πολλοί δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα in.gr.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ ως «αριστερή αντιπολίτευση», ο Δημήτρης Κουτσούμπας ισχυρίστηκε πως «ούτε ως σκέτη αντιπολίτευση δεν μπορεί να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αφού σε όλα τα κρίσιμα για το λαό ζητήματα βάζει πλάτη στην κυβέρνηση της ΝΔ, στο ίδιο το σύστημα». Η συγκεκριμένη ατάκα ενόχλησε πολλούς, λοιπόν, στην Κουμουνδούρου, που διερωτώνται αν το ΚΚΕ άλλαξε γραμμή και μιλά πλέον εξ ονόματος της... Αριστεράς, αφού όσο ήταν Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος η Αλέκα Παπαρήγα, ξεκαθάριζε ότι «εμείς δεν είμαστε γενικώς Αριστερά, είμαστε κομμουνιστές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.