ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Αντ. Σαμαράς: Και η τελευταία ψήφος μετράει

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο μίλησε απόψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σημασία έχει ποιο κόμμα θα βγει πρώτο για να σχηματίσει κυβέρνηση τόνισε στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ως την πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον χαρακτήρισε  επικίνδυνο και προειδοποιώντας πως εάν έρθει σε ρήξη με τους εταίρους μας τότε θα παγώσουν τα όποια κονδύλια περιμένουμε από την ΕΕ

Εξάλλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ   ότι, θα βάλει φόρους και «χέρι» στις καταθέσεις των πολιτών και θα προκαλέσει τον «θάνατο» της οικονομίας. Είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσυρε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, με σκοπό να ματαιώσει την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο. Με νίκη της ΝΔ την Κυριακή από τη Δευτέρα θα φύγει  το «σύννεφο αβεβαιότητας» πάνω από τη χώρα, θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες συμφωνίες και η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο.

«Οι εκλογές θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», σημείωσε ο  κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως και η τελευταία ψήφος μετράει, επειδή θα καθορίσει ποιο κόμμα θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε σε όλους όσοι δεν ψήφισαν το κόμμα του, λέγοντας πως αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών τους.

Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για μείωση της φορολόγησης στους επιχειρηματίες, ισόβια σύνταξη για τις πολύτεκνες μητέρες, αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ και αποζημίωση εντός της εβδομάδας στους ροδακινοπαραγωγούς που επλήγησαν από το εμπάργκο της ΕΕ στη Ρωσία.

Θέτοντας το δίλημμα των εκλογών είπε πως στις εκλογές «συγκρούονται δύο Ελλάδες».

«Η Ελλάδα της Ευρώπης που μπορούμε και η Ελλάδα των ψεμάτων. Η Ελλάδα των επενδύσεων και η Ελλάδα των κρατικοποιήσεων και των κομματικών στρατών. Η Ελλάδα που βγαίνει από το μνημόνιο στην ανάπτυξη και η Ελλάδα που επιστρέφει στο μνημόνιο. Από μια ψήφο θα κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή, με κορμό τη ΝΔ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.