ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aνησυχία για Μπεργκ

Παιχνίδι-εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό

Παιχνίδι-εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό

Εφιαλτική ήταν η βραδιά για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι», χωρίς τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, ηττήθηκαν 3-0, έχασαν με τραυματισμό τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο Εμποκού άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες μετά από αποβολή για χτύπημα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες. Κάτι οι τιμωρίες, κάτι οι τραυματισμοί τον έφεραν σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί και έφτασαν στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με το εκπληκτικό σουτ του Σισέ στο 61ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 75ο λεπτό ο Μπελφοντίλ με ωραίο σουτ νίκησε τον Στιλ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-3, αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογίας τους «πράσινους».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο (Χατζηγιοβάννης 77'), Ιβανόφ, Μολέντο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Ιμπάρμπο (Ρινάλντι 86'), Μπεργκ (Λέτο 30').

ΣΤΑΝΤΑΡ: Ουμπέρ, Φάι, Σολζ, Λαΐφης, Έλντερσον (Φιόρε 46'), Σισέ, Τρεμπέλ, Ζούνιορ (Μπενζά 88'), Ραμάν (Μπαντιμπανγκά 62'), Μπελφοντίλ, Σα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.