ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάρωσε τη Γιουβέντους

Φόρεσε ξανά το στέμμα η Ρεάλ (BINTEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακαταμάχητη η Ρεάλ, συνέτριψε με 4-1 τη Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της.

Τίποτα δεν μαρτυρούσε στο πρώτο μέρος ότι η Ρεάλ δεν έφτανε σε έναν τόσο μεγαλοπρεπή θρίαμβο. Οι "μερένγκες" μπορεί να προηγήθηκαν στο 20' με τον Ρονάλντο αλλά στο 27' ο Μάντζουκιτς μ' ένα εξαιρετικό γκολ έκανε το 1-1.

  Στην επανάληψη όμως η Γιουβέντους ξέχασε να βγει στο γήπεδο και η Ρεάλ μετέτρεψε το ματς σε πάρτι. Από τη στιγμή που ο Κασεμίρο έκανε το 2-1, οι Μαδριλένοι δεν είχαν αντίπαλο στο γήπεδο και έκαναν ότι ήθελαν.  

Ο Ρονάλντο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-1 και ο Ασένσιο λίγο πριν το φινάλε έγραψε το τελικό σκορ (4-1).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (66' Κουαδράδο), Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Πιάνιτς (71' Μαρκίζιο), Κεντίρα, Ντάνιελ Άλβες, Ντιμπαλά (78' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρος (89' Μοράτα), Μόντριτς, Ίσκο (82' Ασένσιο), Μπενζεμά (77' Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.