LIFESTYLE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τους καλοκαιρινούς αγώνες του Λονδίνου η γνωστή εταιρεία κοσμημάτων Links of London σχεδίασε μια σειρά εμπνευσμένη από μνημειώδεις εικόνες και γεγονότα προηγούμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Της Χαράς Ιωάννου

Χάντρες σε σχήμα καρδιάς, αστεριού και τετράφυλλου τριφυλλιού σε ποικιλία χρωμάτων, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από charms εμπνευσμένα από αθλήματα προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για μοναδικούς συνδυασμούς. Νέες δημιουργίες αποκλειστικά για την Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012 προστίθενται στις  συλλογές Sweetie και Friendship της Links of London.

Τα επίσημα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012 αποτυπώνονται σε πέτρες της συλλογής Sweetie και σε νέα σχέδια της συλλογής Friendship, ενώ παρουσιάζεται επίσης μια νέα οικογένεια από charms εμπνευσμένα από αγωνίσματα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Με παιχνιδιάρικο ύφος και ανέμελη διάθεση, η νέα συλλογή Entwine χορεύει σε μοντέρνους και ρομαντικούς urban ρυθμούς.

Αντλώντας έμπνευση από το στροβίλισμα που κάνει η κορδέλα της ρυθμικής γυμναστικής και αποτυπώνοντας την κίνηση αυτή σε δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και παντατίφ, η συλλογή Entwine είναι όντως εντυπωσιακή. Οι πέτρες αγκαλιάζονται με χάρη από σπιράλ σχηματισμό και δημιουργούν πολύτιμα κοσμήματα για κάθε σας εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.