ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΙΑΠΩΝΑΣ ΣΕΦ ΣΕΡΒΙΡΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ

Έναντι 250 δολαρίων το πιάτο ο 22χρονος τρανσέξουαλ Ιάπωνας Μάο Σουκιγιάμα, σέρβιρε στους πέντε καλεσμένους του μια ειδική σπεσιαλιτέ. Τα γεννητικά του όργανα!

 Ο Σουκιγιάμα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις όταν στις 8 Απριλίου έστειλε μέσω τουίτερ την πρόθεσή του να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

«Προσφέρω τα γενετικά μου όργανα (πέος, όρχεις) τα οποία αφαίρεσα χειρουργικά πριν από λίγους μήνες, ως δείπνο έναντι 100,000 γιεν...Θα τα μαγειρέψω σύμφωνα με τις οδηγίες του αγοραστή σε όποιο χώρο εκείνος μου υποδείξει» έγραψε στο twitter ο Ιάπωνας σεφ, διευκρινίζοντας ότι δεν πάσχει από κανένα αφροδίσιο νόσημα και πως δεν έχει κάνει θεραπείες με ορμόνες.

Στις 13 Απριλίου πέντε από τους έξι αρχικά καλεσμένους εμφανίσθηκαν στο Asagana Loft στο Τόκιο και αφού πλήρωσαν 250 ευρώ το πιάτο ο Σουκιγιάμα έψησε τα γεννητικά του όργανα προσθέτοντας μπαχαρικά και αφού τα διακόσμησε με βασιλικό και μανιτάρια τα σέρβιρε.

Στη συνέχεια, μετά το ορεκτικό, σερβιρίστηκε κρέας κροκόδειλου.

Φωτογραφίες την επόμενη ημέρα σε διάφορα μπλοκς έδειχνα δεκάδες Ιάπωνες στο Τόκιο να προσπαθούν να δουν τον σεφ επί του έργου.

Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές ωστόσο όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η αστυνομία δεν μπόρεσε να επέμβει αφού ο κανιβαλισμός δεν είναι παράνομος στην Ιαπωνία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.